Karabük'ün idmanını yılan bastı!

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına başladı. Çamlık Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve Ankaragücü maçı kadrosunda

Karabük'ün idmanını yılan bastı!

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Çamlık Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve Ankaragücü maçı kadrosunda yer alan futbolcuların katılmadığı antrenmanda diğer futbolcular teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdman sırasında sahada görülen bir yavru yılan, teknik heyet tarafından uzaklaştırıldı.

 

Teknik direktör Korkmaz, yaptığı açıklamada, 6 maçlık bir turnuvaya başladıklarını, bu maç sayısının fazla olduğunu, ancak katıldıkları için de bu maçları oynayacaklarını söyledi.

 

Karşılaşmalardan kulübün gelir elde etmesinin kazanç olduğunu anlatan Korkmaz, şöyle dedi:

 

''Ben bu maçlara, hazırlık maçı gözüyle bakıyorum. Sonuç çok da önemli değil. Önemli olan takımın hem defansif, hem ofansif hem de pozisyon olarak doğru hareket etmesi. Düşüncemiz, Orduspor maçını sakatlanmadan bitirmek. Takımda az forma şansı bulan oyuncularımın daha ağırlıklı olacağı bir kadro ile mücadele edeceğiz. Bu turnuvada herkes oynayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Ordu deplasmanı bu maç öncesine denk geldi. Bu durum bizi biraz düşündürüyor.''

 

Bülent Korkmaz, gazetecilerin, futbol şube sorumlusu İsmail Durak'la bir tartışma yaşandığı ve bu nedenle takımdan ayrılmak istediği yönünde bazı basın organlarında haberler çıktığını hatırlatması üzerine ise bu olaydan haberinin olmadığını ve ilk defa duyduğunu, böyle bir durumun yaşanmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor