Karabükspor kupa için Trabzon'da

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 3-0 mağlup olan Kardemir D.Ç Karabükspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı kupa mesaisine Trabzon'da hazırlanıyor.  Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında oynadığı Gaziantepspor maçının ardında

Karabükspor kupa için Trabzon'da

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 3-0 mağlup olan Kardemir D.Ç Karabükspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı kupa mesaisine Trabzon'da hazırlanıyor. 

 
Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında oynadığı Gaziantepspor maçının ardından Trabzon'a gelerek, 21 Mart Çarşamba günü saat 18.00'de Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında karşılaşacak olan Karabükspor bu maçın hazırlıklarını Trabzon'da sürdürüyor. Hazırlıklar için Trabzonspor Kamp ve Eğitim Merkezi'ne gelen Karabükspor kafilesini, Bordo-mavili kulübün alt yapı idari menejeri Cemil Canalioğlu karşıladı.
 
Antrenman öncesi açıklamada bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak olmalarının dezavantaj olduğunu belirterek, "Bu maçın deplasmanda olması dezavantaj. Zor bir maç olacak, ben her zaman söylüyorum. Hangi maç olursa olsun konsantrasyon olarak üst seviyede olursan ve oyunda da istediklerinizi yapmaya çalışırsanız düşündüklerinizi sahaya yansıtmaya çalışırsanız o zaman işler daha iyi gider. Kolay olamayacak çünkü Rize iyi bir takım, iyioyunculara sahip. Ama turu geçersek bizim için iyi bir moral olur" dedi. 
 
Maalesef deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını belirten Korkmaz, "Deplasman sıkıntımız var maalesef. İç sahada yaptıklarımızı deplasman maçlarında yapamıyoruz. İnşallah Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçta bunu kırarız" diye konuştu.
 
Ligdeki durumlarıyla ilgili olarak ise Korkmaz, "Maç maç düşünmek lazım. Şu olacak bu olacak demek doğru olmaz. Bizim önümüzde öncelikli olarak Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maç var. Biz bu maçı düşünüyoruz. Yarın bu maçı oynayıp ondan sonra ligi düşünmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan çalışmada futbolcular ısınma hareketlerinin ardından koşu yaparken, Çaykur Rizespor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor