Karabüklü: Burak tehlikeli olacak!

Karabükspor’un Hırvat futbolcusu Anthony Šeric, bu akşamki Türkiye-Hırvatistan maçı için “Ben Hırvatistan’ın kazanacağına inanıyorum. Umarım öyle olur; aksi taktirde Karabük’te benimle çok dalga geçerler. Tabii ki tek neden bu değil. Ben de Hırvat Milli T

Karabüklü: Burak tehlikeli olacak!

Karabükspor’un Hırvat futbolcusu Anthony Šeric, bu akşamki Türkiye-Hırvatistan maçı için “Ben Hırvatistan’ın kazanacağına inanıyorum. Umarım öyle olur; aksi taktirde Karabük’te benimle çok dalga geçerler. Tabii ki tek neden bu değil. Ben de Hırvat Milli Takımı forması giydim ve ülkemin kazanmasını istiyorum. Umarım iki maçta da en iyi performansı gösteriler ve kazanırlar” dedi.

BURAK VE ARDA TEHLİKELİ OLACAK

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Šeric, “İki takımda etkili oyunculara sahipler; ama grup maçlarında iyi değillerdi. Burak Yılmaz Türk Milli Takımı’nın en iyi oyuncusu. Arda, Atletico’da iyi bir başlangıç yaptı; bence bu iki oyuncu Hırvatistan’a karşı tehlikeli olacak” diye konuştu.

TÜRKİYE, ETKİLİ OYUNCULARI KONTROL ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞACAK

Hırvatistan’ın pek çok önemli etkili oyuncuya sahip olduğunu dile getiren Šeric, “Türrkiye, etkili oyuncuları kontrol altında tutmaya çalışacak. Hırvatlar da teknik oyuncular var. Eduardo, Modriç ve Rakitic ön plana çıkan oyunculardan” dedi.

TT ARENA DİNAMO STADI’NDAN DAHA ZORLU BİR ATMOSFER

En çok isteyen takımın kazanacağını dile getiren Seric, “Çok zor bir maç olacak. TT Arena’nın atmosferi çok zorlu. İkinci maç  Zagrep’te Dinamo Stadı’nda olacak; orası da Türkler için zor; ama bana göre TT Arena’nın atmosferi daha zor” şeklinde konuştu.

İKİ TAKIM DA CESARETLİ OYUNCULARA SAHİP

Türkiye’de cesaretli oyuncuların olduğuna dikkat çeken Seric, “Hırvatistan’da da cesaretli oyuncular var. Örneğin Modric. Türkiye Hırvatistan’a geldiğinde zorlanacaktır. Hırvat takımı içeride iyi oynuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler