Karabük maçı rekor maçı!

Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor, bir galibiyet daha alırsa bu sezonki rekorunu kırmış olacak.Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini mağlup etmesi halinde bu

Karabük maçı rekor maçı!

Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor, bir galibiyet daha alırsa bu sezonki rekorunu kırmış olacak.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 5 maç art arda kazanmış olacak.

Ligin 16'ncı haftası sonunda aldığı 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 21 puan toplayarak 10. sırada yer alan ancak daha sonra oynadığı 4 maçı da kazanarak lig sıralamasında 33 puan ile 4'ncü sıraya yükselen bordo-mavili takım, Kardemir Karabükspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmeyi ve galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

Ligin 17'nci haftasında Orduspor'u sahasında 4-1, 18'nci haftasında sahasında Manisaspor'u 2-1, 19'ncu haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 ve 20'nci haftasında sahasında Samsunspor'u 4-0'lık sonuçla mağlup eden Karadeniz ekibi, Kardemir Karabükspor'u da yenip bu sezonki galibiyet serisi rekorunu kırmanın hesabını yapıyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının son haftasıyla birlikte çıkışa geçtiklerini ve önemli bir galibiyet serisi yakaladıklarını belirterek, ''İkinci yarı iyi bir ritm yakaladık. Oyuncuların özgüvenleri de yerine geldi. Aldığımız sonuçlar iyi günlerin habercisi. Zirve ile aramızdaki puan farkını kapatmak için yeni galibiyetlere ihtiyacımız var'' dedi.

İlk hedeflerinin play-offa girmek, ardından da şampiyonluk olduğunu daha önce dile getirdiklerini ifade eden Yener, şöyle konuştu:

''Çıkışa geçerek tekrar play-off sıralaması içerisinde yer aldık. Ancak ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmemiz gerekiyor. Tüm takım olarak bunun bilincindeyiz. Kardemir Karabükspor maçını da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımızın son haftalarda gösterdikleri performansları bu maçta da göstereceklerine inanıyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler