Kaptandan Giray'a gömlek sözü

Beşiktaş maçında, rakibin yakaladığı en önemli pozisyona neden olan Tolga Zengin, hatasını telafi eden Giray'a teşekkür etti. Kaptanın, 52. dakikada oyuna sokmak istediği topu kapan Quaresma, Tolga'yı da çalımlayıp kaleye göndermiş, Giray meşin yuvarlağı

Kaptandan Giray'a gömlek sözü

Beşiktaş maçında, rakibin yakaladığı en önemli pozisyona neden olan Tolga Zengin, hatasını telafi eden Giray'a teşekkür etti.

 

Kaptanın, 52. dakikada oyuna sokmak istediği topu kapan Quaresma, Tolga'yı da çalımlayıp kaleye göndermiş, Giray meşin yuvarlağı son anda çizgiden uzaklaştırıp golü önlemişti.

giray_tolga.jpg

Tolga, hatasını telafi eden Giray Kaçar'a özel olarak teşekkür ederken, kendisine bir gömlek ve yemek sözü verdi. Tolga, "Süper Final'e kötü başlamıştık. Beşiktaş galibiyeti bize hem moral oldu, hem de 3.'lük için avantaj sağladık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kalan 4 karşılaşmayı da kazanmaya çalışacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor