Kaptan Tolga'dan mesaj var

Bordo-Mavili takımın başarılı file bekçisi Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için Play-Off'ta ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. İlk olarak Orduspor maçını kazanmalıyız” diyen Trabzonspor’un kaptanı, “Sonrasında birbirinden önemli 6 maç oy

Kaptan Tolga'dan mesaj var

Bordo-Mavili takımın başarılı file bekçisi Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için Play-Off'ta ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

İlk olarak Orduspor maçını kazanmalıyız” diyen Trabzonspor’un kaptanı, “Sonrasında birbirinden önemli 6 maç oynayacağız. Bu periyotta her türlü sonuç çıkabilir, aradaki fark azalacaktır.

 

Biz yeni sezonda da Devler Ligi’nde boy göstermek istiyoruz. Takım olarak sadece buna odaklandık” açıklamasında bulundu.

 

“İlk olarak Orduspor maçını kazanmalıyız” diyen Trabzonspor’un kaptanı, “Sonrasında birbirinden önemli 6 maç oynayacağız. Bu periyotta her türlü sonuç çıkabilir, aradaki fark azalacaktır. Biz yeni sezonda da Devler Ligi’nde boy göstermek istiyoruz. Takım olarak sadece buna odaklandık” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor