Kapak Emre'nin!

Bordo-Mavili kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'nin 107. sayısı (Şubat sayısı) bayilerdeki yerini aldı.Derginin kapağı, genç yıldızlardan Emre Güral’a ayrıldı. Emre, ‘kumaşı kaliteli’ sözünün içini doldurmak için ne kadar çok çalıştığını

Kapak Emre'nin!

Bordo-Mavili kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'nin 107. sayısı (Şubat sayısı) bayilerdeki yerini aldı.

Derginin kapağı, genç yıldızlardan Emre Güral’a ayrıldı. Emre, ‘kumaşı kaliteli’ sözünün içini doldurmak için ne kadar çok çalıştığını anlattı. TrabzonCell köşesinde Aykut Akgün, taraftarların sorularına yanıt verdi. Anket köşesi ise Olcan Adın’ın bilinmeyen yönlerine ışık tuttu. Ayın Portesinde Trabzon formasıyla 15 yıl boyunca 500’ü aşkın maça çıkan Turgay Semercioğlu’nun hayatı okuyucular için derlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor