Kanuni’nin hedefi belli

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında Trabzon Kanuni’nin yeni başkanı seçilen Haluk İskender, yeni sezon öncesinde çalışmaların yolunda gittiğini ifade etti. Trabzon halkına merkezden bir takımın 3. Ligde mücadele ettiğini göstereceklerini ifade e

Kanuni’nin hedefi belli

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında Trabzon Kanuni’nin yeni başkanı seçilen Haluk İskender, yeni sezon öncesinde çalışmaların yolunda gittiğini ifade etti. Trabzon halkına merkezden bir takımın 3. Ligde mücadele ettiğini göstereceklerini ifade eden İskender, “Gelecek sezon öncesinde iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonki gibi korku dolu anlar yaşamayacağız. İyi bir kadro kurup Play-Off’a oynayan bir takım yaratacağız. Gerekli takviyeleri yapacağız. Bizlerle kader birliği yapacak futbolcular kadromuza katacağız. İhtiyacımız iyi futboldan çok karakterli futbolculardan oluşan bir takımdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor