Kanuni'nin gözü 1461 Trabzon'da

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanunispor transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.Bordo Mavi Beyazlı ekibin Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu, çalışmaları istedikleri gibi ilerlediklerini belirtirken 1461 Trabzon'da kadrolarına katmak istedikl

Kanuni'nin gözü 1461 Trabzon'da

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanunispor transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.Bordo Mavi Beyazlı ekibin Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu, çalışmaları istedikleri gibi ilerlediklerini belirtirken 1461 Trabzon'da kadrolarına katmak istedikleri oyuncuları beklediklerini ifade etti.

GÖRÜŞME HALİNDE

Türkoğlu;"1461 Trabzon'un gelecek sezon kadrosunda düşünmediği ve bıraktığı bazı oyuncular var. Onlarla ilgili çalışma içindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimleri  bir iki gün içinde kadromuza katabiliriz. Bu oyuncular dışında başka oyuncularla da görüşme halindeyiz"dedi.

TAKVİYE YAPACAĞIZ

İç tranzsferi de en yakın zamanda sonuçlandırmak istediklerini belirten Türkoğlu, "iç transferde kalmasını istediğimiz oyuncuları en kısa zamanda takımda tutan anlaşmaya sağlamak istiyoruz. Kampa kadar hocamızın istediği mevkilere en az 4 oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz"dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor