Kanuni’de zafer yemini
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Trabzon Kanuni’de tek gündem Erzincan Refahiyespor ile oynanacak zorlu 90 dakika. Adeta bu maçla yatıp bu maçla kalkan Mavi-Beyazlılar’da teknik direktör İlker Erdem, rakiplerini mağlup ederek ligde kalmayı başara
Yayınlanma:
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Trabzon Kanuni’de tek gündem Erzincan Refahiyespor ile oynanacak zorlu 90 dakika. Adeta bu maçla yatıp bu maçla kalkan Mavi-Beyazlılar’da teknik direktör İlker Erdem, rakiplerini mağlup ederek ligde kalmayı başaracaklarını söyledi. Alacakları galibiyetin rakiplerinin elde edeceği sonuçlara bakmadan ligde kalmalarını sağlayacağını ifade eden Erdem, “Yani ipler bizim elimizde olacak. Bu nedenle sahaya çıktığımızda tek düşüncemiz üç puan olacak. İşi buraya getirmişken bir hüsran yaşamak istemiyoruz. Bu önemli maça çok sıkı hazırlandık. Umarım Trabzon’a zafer şarkıları söyleyerek döneriz” ifadelerini kullandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor