Kanuni esecek!

Trabzon’un 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanuni, yeni sezonda beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyor. Geçen yıl bir türlü beklenen sonuçlara imza atamayan ve sezonu alt sıralarda tamamlayan Mavi-Beyazlılar, gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü ada

Kanuni esecek!
Trabzon’un 3. Lig ekiplerinden Trabzon Kanuni, yeni sezonda beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyor. Geçen yıl bir türlü beklenen sonuçlara imza atamayan ve sezonu alt sıralarda tamamlayan Mavi-Beyazlılar, gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmak istiyor. Yeni yönetimini belirleyen ve teknik direktör İlker Erdem ile yola devam etme kararı alan Trabzon Kanuni’de iç ve dış transfer çalışmalarına hız verildi.
 
ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ
Teknik Direktör İlker Erdem sezona iyi başlayıp, iyi bitirmek istediklerini söyledi. Geçen yılın arzu etmedikleri gibi geçtiğini ifade eden başarılı teknik adam, “Artık geçen sezonla ilgili yorumda bulunmak istemiyoruz. Her şey ortada. Hep önümüze bakıyoruz. Çünkü başarı da başarısızlıkta hemen unutuluyor. Bu nedenle yarından itibaren neler yapabiliriz bunun çalışması içerisinde olacağız. Yeni başarılara imza için mücadele edeceğiz” dedi.
 
DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ
Felsefesi ve anayasası olan bir kulüp yaratmak istediklerini kaydeden Erdem, “Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Tabiki direk şampiyon olacağız demiyoruz ama bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Büyük başarılara imza atmak amacındayız” diye konuştu. Yeni sezonda kadrolarında büyük ölçü de değişiklik yapmayı planladıklarını da kaydeden Erdem, “1461 Trabzon’dan bazı oyuncularla da ilgileniyoruz. Önümüzdeki sezon ligde fırtına gibi eseceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor