Kamil Aydın idmanocağı'ndan ayrıldı

Trabzon'un köklü kulüplerinden İdmanocağında yaklaşık 15 yıldır teknik sorumlu olarak görev yapan Kamil Aydın teknik ekibi ile birlikte görevinden ayrıldı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kamil Aydın,” çok uzun yıllardır büyük bir heyecan ve guru

Kamil Aydın idmanocağı'ndan ayrıldı

Trabzon'un köklü kulüplerinden İdmanocağında yaklaşık 15 yıldır teknik sorumlu olarak görev yapan Kamil Aydın teknik ekibi ile birlikte görevinden ayrıldı.

 Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kamil Aydın,” çok uzun yıllardır büyük bir heyecan ve gurur ile hizmet ettiğim İdmanocağı kulübünden çok zor bir karar vererek ayrılmak zorunda kaldım. Bu büyük ve güzide camiada çok çok önemli başarılara imza attık. Birçok futbolcuyu Trabzon ve Türk futboluna kazandırdık. Hayatımın en güzel günlerini sarı kırmızılı camiada yaşadım. Bana bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen eski başkan, yönetici, teknik heyet ve futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Mevcut yönetim kurulu başkanına, yönetim kuruluna ve her şeyim olan olan futbolcularıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kamil Aydın, İdmanocağı kulübüyle hiçbir sorun yaşamadığını kendisinin bundan sonraki süreçte profesyonel kulüplerde göreve devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler