"Kalou Trabzon'a gel"

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Florent Malouda, transfer gündeminde yer alan Solomon Kalou'yu arayarak Trabzon'a gelmesi için görüştü. Kalou'nun, Malouda ve Trabzonspor'un ilgisi için teşekkür ettiği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bordo m

"Kalou Trabzon'a gel"
Trabzonspor'un yeni transferlerinden Florent Malouda, transfer gündeminde yer alan Solomon Kalou'yu arayarak Trabzon'a gelmesi için görüştü.
 
Kalou'nun, Malouda ve Trabzonspor'un ilgisi için teşekkür ettiği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bordo mavili yöneticiler Solomon Kalou'dan onayı aldıktan sonra kulübü Lille ile bonservisi konusunda pazarlıklara başlayacak.
 
Bu arada Trabzonspor'un ABD'de futbol yaşantısını sürdüren Obafemi Martins'le de ilgilendiği iddia edildi. Barrios ve Kalou transferlerinden beklenen sonucunun alınamaması durumunda ibrenin tamamen Martins'e dönebileceği belirtildi. Bordo mavililerin Dinamo Minsk maçı için UEFA'ya verdiği futbolcu listesinde yeni transfer Florent Malouda ile üçüncü kaleci İbrahim Demir'in de yer aldığı öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor