Kalou elden kaçıyor!

 Ancak yabancı kontenjanı dolu olduğu için Fildişili yıldızın işini bitirme noktasına getiremedi. Kurulan temaslarda 28 yaşındaki forvet, Fırtına’ya gelmeye yeşil ışık yaktı. Ancak zaman Trabzonspor’un aleyhine ilerliyor. YIldız futbolcunun talipleri, res

Kalou elden kaçıyor!

 Ancak yabancı kontenjanı dolu olduğu için Fildişili yıldızın işini bitirme noktasına getiremedi. Kurulan temaslarda 28 yaşındaki forvet, Fırtına’ya gelmeye yeşil ışık yaktı. Ancak zaman Trabzonspor’un aleyhine ilerliyor. YIldız futbolcunun talipleri, resmi tekliflerle Lille’in kapısını çalıp Kalou’yla görüşmelere başladı. Hem Fransız Kulübü hem de başarılı golcünün Trabzonspor’u daha fazla beklemeye niyeti yok. Taraflar bu işin en kısa sürede çözülmesini istiyor. Salomon Kalou’yu en fazla isteyen takımlardan biri olan West Bromwich, görüşmelerde önemli yol kat etti.

‘Bize geleceğini umuyorum’

İngiliz ekibinin yardımcı antrenörü Keith Downing, bu transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Downing, “Kalou’yla ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Onun bize geleceğini umuyorum. Anelka, Lugano gibi kaliteli transferler yaptık. Kalou seviyesindeki oyuncuları takıma kazandırmak için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler