Kaleciler görüşme odasına!

Sportif direktör görevine getirilen Fatih Tekke, birçok kulübün transfer listesinde olan Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'le görüşerek bu oyuncuların durumlarını netleştirecek.İki kaleciyle yapılacak olan görüşmenin ardından Fatih Tekke, başkan İbrahim Hacıosm

Kaleciler görüşme odasına!

Sportif direktör görevine getirilen Fatih Tekke, birçok kulübün transfer listesinde olan Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'le görüşerek bu oyuncuların durumlarını netleştirecek.

İki kaleciyle yapılacak olan görüşmenin ardından Fatih Tekke, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na rapor verecek. Sportif direktörün vereceği rapora göre hareket edecek olan Hacıosmanoğlu, takımın yıldız file bekçileriyle ilgili olarak değerlendirme yaparak son karara varacak. Bilindiği gibi iki kaleci hakkında da transfer dedikoduları bitmek bilmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler