Kale Onur'a emanet...

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takımımız 6. maçında Macaristan ile Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. Saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Yardımcıları ise Milodav Ristic ve Dalibor Djur

Kale Onur'a emanet...

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takımımız 6. maçında Macaristan ile Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. 

Saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Yardımcıları ise Milodav Ristic ve Dalibor Djurdjevic. A Milli takımımız, Dünya Kupası Eleme Grubu mücadelesinde bu akşam İstanbul'da Macaristan ile karşılaşacak. Milli takım, Brezilya 2014 iddiasını sürdürebilmek için kazanmak zorunda.
 
MİLLİ TAKIMIMIZIN MACARİSTAN KARŞISINDAKİ İLK 11'İ
 
Milliler, Macaristan karşısında sahaya Onur Kıvrak, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk , Selçuk İnan, Nuri Şahin, Arda Turan, Umut Bulut ve Burak Yılmaz ilk 11'i ile çıkacak.
 
MACARİSTAN'IN İLK 11'İ
 
Rakibimiz Macaristan ise sahaya Kiraly, Vanczak, Kadar, Pinter, Korcsmar, Dzsudzsak, Koman, Meszaros, Hajnal, Szalai, Szabics ilk 11'i ile çıkacak.
 
 
Stat: Şükrü Saracoğlu Stadı
 
Saat: 20:30
 
Hakem: Milorad Mazic
 
MİLLİLER 4. SIRADA 
 
2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D grubunda mücadele eden Milli takımımız 5 maçın sonunda topladığı 6 puanla 4. sırada yer alıyor.
 
MACARİSTAN 2. SIRADA
 
Rakibimiz Macaristan ise, grupta oynadığı 5 karşılaşmada topladığı 10 puanla Romanya'nın avaerajla üstünde yer alarak 2. sırada yer alıyor.
 
AVCI'NIN SÜPRİZLERİ VAR
 
Teknik patron Avcı’nın, Macaristan karşısında Andorra maçının kadrosunda önemli değişiklikler yapacağı öğrenildi. Volkan Demirel’i yedeğe çekerek kalede yine Onur Kıvrak’a görev verecek olan ay-yıldızlı hoca; Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Semih Kaya ve Hasan Ali Kaldırım’dan oluşan defans hattını da bozmayacak.
 
Kontrataklar için önlem Abdullah Avcı defansın önünde Alper Potuk’u görevlendirecek. Macaristan’ın kontrataklarına karşı orta alanın defansif kurgusunu Alper’le güçlendirecek olan deneyimli hocanın, yeniden tek forvete dönmesi bekleniyor. Andorra’da ilk 11’de sahaya çıkan Umut Bulut’u yedeğe çekecek olan Abdullah Avcı, Burak Yılmaz’ı sahaya sürecek. Umut’un maçın seyrine göre oyuna dahil olacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor