Kafkas'tan Forvet Açıklaması

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u geçen hafta deplasmanda 2-0 yenmesine karşın Ersen Martin ve Yattara gibi iki hücum oyuncusu sakatlanan Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı öncesi forvette bir endişe taşımıyor.Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kaf

Kafkas'tan Forvet Açıklaması

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u geçen hafta deplasmanda 2-0 yenmesine karşın Ersen Martin ve Yattara gibi iki hücum oyuncusu sakatlanan Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı öncesi forvette bir endişe taşımıyor.

Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersen Martin ve Yattara'nın bordo-mavili takım için önemli oyuncular olduğunu, ancak bu oyuncuların yerlerine forma giyecek futbolcuların bu boşluğu dolduracağına inandığını belirtti.

Trabzonspor'un alternatifli bir kadrosunun bulunduğunu ve şans bulacak genç oyuncuların da kendilerini ispatlayacağını düşündüğünü ifade eden Kafkas, ''Ergin Keleş gibi yetenekli ve kaliteli bir genç oyuncuya sahibiz. Bu futbolcumuz, Trabzon ve Türk futboluna 10 yıl damga vuracaktır. Kendisine ve yeteneklerine güveniyoruz. Ergin gereğini yapacak, forvetteki eksikleri aratmayacaktır'' dedi.

Genç forvetin Ümit Milli Takım kadrosunda yer aldığının da altını çizen Kafkas, ''Kendisinden son derece umutluyuz. Ergin, Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış, uluslararası seviyede de bilinen ve takip edilen bir sporcumuzdur. Bu anlamda eline geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine olan inancımız tamdır'' diye konuştu.

Umut Bulut'un da takımdaki yerini alacağını ifade eden Kafkas, ''Çaykur Rizespor maçında forvet hattında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. İyi mücadele ve iyi futbolla haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor