Kafkas'ın Trabzon sevdası

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun 2. devresinde çalıştıran Tolunay Kafkas Karabükspor ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam Karabükspor’da berber çalışacağı yardımcılarını da Trabzon’dan seçti. Kafkas’ın yardımcılıklarını Orhan Çıkrıkçı ve Muzaffer Bilazer y

Kafkas'ın Trabzon sevdası
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun 2. devresinde çalıştıran Tolunay Kafkas Karabükspor ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam Karabükspor’da berber çalışacağı yardımcılarını da Trabzon’dan seçti.
 
Kafkas’ın yardımcılıklarını Orhan Çıkrıkçı ve Muzaffer Bilazer yapacakken kaleci antrenörlüğüne de Trabzonlu  Omay Yılmazer getirildi.
 
Muzaffer Bilazer ve Omay Yılmazer geçtiğimiz sezonda Trabzonspor’da Kafkas’ın yardımcılıklarını yapmıştı. Tolunay Kafkas’ın yaptığı bu hamle tüm Trabzon camiası tarafından memnuniyetle karşılandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor