Kafkas'ın takımına Cole şoku!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın yeni takımı olan Karabükspor kente getirdiği ünlü golcünün yeniden zaman istemesiyle hayal kırıklığı yaşadı.Dün akşam saatlerinde Kardemir D.Ç Karabükspor Tesisleri’ne gelerek burada yöneticiler Murat

Kafkas'ın takımına Cole  şoku!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın yeni takımı olan Karabükspor kente getirdiği ünlü golcünün yeniden zaman istemesiyle hayal kırıklığı yaşadı.

Dün akşam saatlerinde Kardemir D.Ç Karabükspor Tesisleri’ne gelerek burada yöneticiler Murat Yolbulan ve Çağrı Güleç ile görüşen Cole, daha sonra takımın maçlarını oynadığı stadı gezerek Safranbolu’ya geçmişti. Dün akşam yemeğinde Murat Yolbulan ve Çağrı Güleç ile bir araya gelen Carlton Cole, gece saat 02.00’ye kadar yaklaşık 5 saatlik bir görüşme yaptı. Para ve diğer konularda büyük oranda anlaşma sağlanan Cole, düşünmek için yönetimden 3 gün süre istedi. Karabükspor cephesinin takımın kampına biran önce katılması için ısrar ettiği futbolcu, transfer konusunu düşünmekte ısrar edinceanlaşma sağlanamadı.

Carlton Cole, menajerleri ile birlikte Safranbolu’da kaldığı otelden ayrılarak Karabükspor’un makam aracı ile İstanbul’a hareket etti. Cole otel çıkışında gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler