Kafkas Umut için ne söyledi?

Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas transferin zor iş olduğunu söyledi. Kafkas, “Transfer zor iş milyon dolarları veriyorsunuz ve oyuncu almaya çalışıyorsunuz. Sonuçta almış olduğunuz topçunun da hesabını siz veriyorsunuz.  Transfer öyle ha deme i

Kafkas Umut için ne söyledi?

Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas transferin zor iş olduğunu söyledi. Kafkas, “Transfer zor iş milyon dolarları veriyorsunuz ve oyuncu almaya çalışıyorsunuz. Sonuçta almış olduğunuz topçunun da hesabını siz veriyorsunuz.  Transfer öyle ha deme ile olmuyor çok dikkatli yapmanız gerekiyor.”dedi.

Yabancı Futbolcular konusuna da değinen Kafkas, “Yabancı oyuncular arasında Türkiye’yi seyreden yok. Siz gidip oyuncuları seyrediyorsunuz. Beğeniyorsunuz ve ülkenize getirerek oynatıyorsunuz. Yabancı oyuncuya 10 milyon dolar vermek çok büyük bir risktir. Birde sen yabancı oyuncu ile uğraşıyorsun ve o senin üzerine çıkmaya çalışıyor yada kulübün bu zaman zaman oluyor.”şeklinde konuştu.

Kafkas, “ Umut bulut bizim için önemli bir değerimizdi. Kendisine önem verilmesi gerekli idi. Takımda tutulması gerekli durumda iken gönderildi. Oyuncuyu oynatmıyorsunuz surat yapıyor sen paranı alıyorsun oynamasan surat yapmanın bir anlamı yok. Biz Trabzon’a gelirken kimliğimiz ile geldik. Trabzonspor bir değerdir ve bu değeri bilerek geldik. Trabzonspor’un bu değerini koruyacak yöneticidir, oyuncudur, teknik heyeti ve taraftarıdır. Korumalıdır.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor