Kafkas, Trabzon maçı için ne dedi?

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımın şu ana kadar geldiği noktadan çok memnun olduğunu söyledi, "Trabzonspor maçı ise farklı duygularla çıkacağım bir maç olacak" dedi.Gelecek hafta deplasmanda karşılacakları Trabzonspor maçının ha

Kafkas, Trabzon maçı için ne dedi?

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımın şu ana kadar geldiği noktadan çok memnun olduğunu söyledi, "Trabzonspor maçı ise farklı duygularla çıkacağım bir maç olacak" dedi.

Gelecek hafta deplasmanda karşılacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürdüklerini, milli maç için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Tolunay Kafkas, şöyle devam etti:

"Önümüzde çok zorlu deplasman maçlarımız var. Bu maçlara hazır olma gayreti içerisindeyiz. Her gün oyunumuzu daha çok geliştirmenin, daha iyi olmanın gayreti içerisindeyiz. Haddimizi de biliyoruz. Şu ana kadar gelinen durumdan oldukça memnunum. Fakat bunu devam ettirmek gerekiyor. Bu sene kabuk değiştiriyoruz. Özellikle oyun anlamında bu kabuğu değiştirirsek çok farklı hedeflere koşabiliriz. Bu sene ligde herkes herkesi yenebilecek bir durumda. Özellikle bazı takımlar çok iyi transferler yaptı. Onun için çok dikkatli olmak lazım."

Trabzonspor maçına farklı duygularla çıkacağını vurgulayan Tolunay Kafkas, "Fakat sonuçta bir maç. Ligin henüz daha başı. Çok artısı, eksisi olacağını düşünmüyorum. İyi oynayanın, hak edenin kazanmasını diliyorum" diye konuştu.

Werder Bremen’den transfer ettikleri Akpala ile birlikte 8 yabancı oyuncularının olduğunu hatırlatan Tolunay Kafkas, daha sonra şunları söyledi:

"Bunlardan ikisini tribüne göndereceğiz. Maçına göre de belli stratejilerle bunu devam ettireceğiz. Akpala aramıza katıldı. Takımından hazır geldi. Bir sorunun olacağını düşünmüyorum. Lua Lua ise ailevi sorunlarından dolayı ülkesine gitti. Hafta içi bizimle birlikte olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler