Kafkas moral aşılıyor

1- Oyuncularla tek tek görüşüp, moral aşılıyor2- Ailevi ve ekonomik sorunu olan varsa ilgileniyor 3- İlk kez perşembeden kampa girilecek Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, moral harekatı başlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, ligde üst üste alınan S

Kafkas moral aşılıyor

1- Oyuncularla tek tek görüşüp, moral aşılıyor

2- Ailevi ve ekonomik sorunu olan varsa ilgileniyor
 
3- İlk kez perşembeden kampa girilecek
 
Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, moral harekatı başlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, ligde üst üste alınan Sivasspor ve Fenerbahçe yenilgileriyle psikolojik travma yaşayan futbolcularını tekrar havaya sokmak için terapi uyguluyor. Kafkas'ın, tesislerde oyuncuları tek tek odasına çağırıp, özel görüşmeler yaptığı, ailevi ve ekonomik sorunlarını dahi sorguladığı ve çözüm yolu aradığı öğrenildi.
 
Oyuncuların da fikirlerini alan Kafkas'ın, "Bu yola baş koyduk. Ortada bir sorun varsa, mutlaka çözümü de vardır. Bunu çözecek olan da bizleriz. Herkes daha çok çalışıp, fedakarlık yapacak. Bu takımı el ele verip, düze çıkaracağız" dediği ifade edildi. 
 
SADECE MERSİN'İ DÜŞÜNÜN
Deneyimli çalıştırıcının, cumartesi günü oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçı öncesi bu sezon ilk kez takımı perşembe akşamından kampa alacağı da bildirildi. Amaç; futbolcuları dış etkenlerden soyutlayıp, sadece maça konsantre olmalarını sağlamak.
 
Bordo-mavililer, bu akşam yapacakları antrenmanın ardından evlerine gitmeyerek geceyi tesislerde geçirecek. Yarın son çalışma gerçekleştirildikten sonra uçakla Mersin'e hareket edilecek. Kafkas, Trabzonspor'un başına geçtiğinden bu yana kamp uygulaması yapmıyordu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler