Kafkas, " Kupayı alacağız"

 Trabzonspor ligin 31’nci haftasında kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2 – 0 mağlup etmeyi başararak 2012 -2013 sezonunda ilk defa üst üste 3’ncü kez karşılaşma kazanmış oldu. Avni Aker’de oynan oyunun ardından açıklama yapan Teknik direktör Tolunay Kafkas,

Kafkas, " Kupayı alacağız"

 

Trabzonspor ligin 31’nci haftasında kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2 – 0 mağlup etmeyi başararak 2012 -2013 sezonunda ilk defa üst üste 3’ncü kez karşılaşma kazanmış oldu.
 
Avni Aker’de oynan oyunun ardından açıklama yapan Teknik direktör Tolunay Kafkas, “oyunun genelde hakimi bizdek ve ilk yarı çok pozisyona girdik ve maalesef bir gol attık. Yan tarafları iyi kullandık ve güzel goller attık ve maçı kazandık buda bizi çok sevindirdi. Trabzonspor yavaş yavaş eski yerine geliyor.”dedi. 
 
Sivasspor maçına değinen Kafkas, “ önümüzdeki Sivas maçına hazırlanıyoruz hedefimiz Türkiye kupası. Sivas’ı yenerek finale çıkacak ve kupayı alacağız buna inanıyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İdmanda yan toplara çalıştık ve bunun karşılığını bu oyunda aldık.”şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor