Kafkas Kupa maçını değerlendirdi

Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas deplasmanda oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1galibiyeti ile biten Sivasspor Kupa  maçını değerlendirdi.  Kafkas konsantre  kaybı sonucu iki gol yediklerini belirterek"Zor bir maç olacağını biliyorduk. 2-1 tabiki b

Kafkas Kupa maçını değerlendirdi

Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas deplasmanda oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1galibiyeti ile biten Sivasspor Kupa  maçını değerlendirdi.  

Kafkas konsantre  kaybı sonucu iki gol yediklerini belirterek"Zor bir maç olacağını biliyorduk. 2-1 tabiki bizim için avantajlı bir skor.2-0 yada 1-0 olsa işimiz daha zordu" Oyunun geneline baktığınızda 44 dakika oyunu tuttuk istediğimiz şeyleri yaptık.Tabi Atıf çok güzel bir gol attı ve geriye düştük.

Golden sonra oyunu forse etme arzusundayken yine kendi hatamızdan bir gol daha yedik.Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Son dakikada attığımız gol büyük sevinç yaşattı bize. Bu turu geçeceğimize inanıyoruz. Sonuçta bu maçlar iki ayaklı maçlar.Sonuçta avantajımızı Trabzon’a taşıdık.1-0 kazandığımız taktirde turu geçeceğiz. Trabzon’da turu geçeceğimize inanıyorum. Avrupa kupalarına bu takımı getireceğiz.

Zaman zaman yanlış anlaşılmalar oluyor futbolda.  Rıza hoca hem hocam hem karşılıklı oynadık.Eğer bir yanlışlık varsa bunu TFF düzeltmeli. Maçı kazandılar bende onları tebrik ediyorum.

Trabzon deplasmanı zor deplasmandır.İç sahadaki seyirci avantajımızı kullanacağız ve turu atlayacağız.Bu sezon Avrupa kupalarına katılırsak üzdüğümüz camiamızı ve taraftarlarımızı sevindireceğiz.Onun için neyimiz var neyimiz yok  o maçta sahaya koyacağız.Ama sonuçta bu futbol.Ancak turu geçmeye daha yakın olduğumuzu düşünüyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor