"Kafkas istifa etmeli" demiştik

Haber61 Trabzon ve Trabzonspor’un nabzını tutmaya devam ederken, aylar önce yazdıkları bir bir olurken, günler önce yazdıkları da gündem oluşturuyor.Haber61.net köşe yazarlarından Tanju Akıncıoğlu 11 Şubat 2013 tarihinde Trabzonspor yönetiminin Trabzonspo

"Kafkas istifa etmeli" demiştik

Haber61 Trabzon ve Trabzonspor’un nabzını tutmaya devam ederken, aylar önce yazdıkları bir bir olurken, günler önce yazdıkları da gündem oluşturuyor.

Haber61.net köşe yazarlarından Tanju Akıncıoğlu 11 Şubat 2013 tarihinde Trabzonspor yönetiminin Trabzonspor’u düşünüyorsa nasıl bir yol izlemesi gerektiğini açıklamış ve bu günleri aylar önceden görmüştü.

Tanju Akıncıoğlu sitemizdeki köşesinde Trabzonspor’un ana sorununun Yönetimsel olduğuna parmak basarak, Tolunay Kafkas’ın göreve gelmesi sürecini de eleştirmişti.

Akıncıoğlu’nun 11 Şubat 2013 tarihinde altını çizerek yönetime çağrıda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı  “Camiada oluşan tepkiyi ve baskıyı önlemek için Trabzonspor yönetiminin yapması  gereken tek şey, bu hafta içerisinde olağanüstü kongre kararı almasıdır.

Mayıs Ayında, yani Ligler bitiminde yapılması için alınacak bir olağanüstü kongre kararı hem yönetimin hem de takım için büyük faydalar sağlayacaktır.”

Tanju Akıncıoğlu’nun haber61 arşivlerinde duran ve 11 Şubat 2013 tarihinde yazdığı “Trabzonspor'un sorunu!...” başlıklı yazısına Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haber61 yazdı Yine Gündem Oldu.

8 Nisan 2013 tarihinde Trabzonspor yönetiminin acil olarak Mayıs Ayında Olağanüstü genel Kurul kararı almasını yineleyen “Trabzonspor'da Kongre Kaçınılmaz oldu” başlıklı haberde Tolunay Kafkas’ın da yeni yönetimin önünü açması için görevi Mayıs ayında bırakması önerilen haberimizin ardından Spor kamuoyu Trabzonspor’da Tolunay Kafkas’ın görevini bırakacağı haberleriyle çalkalanmaya başladı.

08 Nisan 2014 tarihli haberimizden saatler sonra Trabzonspor yönetimi de Mayıs Ayında Olağanüstü Genel Kurul Kararı almıştı.

Yönetimin Olağanüstü genel kurul kararı alması gerektiği ve Tolunay Kafkas’ın da yeni yönetimin önünü açmak için görevi bırakması gerektiği konularının işlendiği “Trabzonspor’da kongre kaçınılmaz oldu başlıklı haberimize Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor