Kafkas dört ismi markaja aldı

Tolunay Kafkas, gelecek yıl için İtalya'dan dört ismi yakın markaja aldığı iddia edildi. Gündemdeki isimler; Rosina, Von Bergen, Barreto ve Weiss Sezon sonunda kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanan Trabzonspor, gözünü batan geminin mallarına dikti! B

Kafkas dört ismi markaja aldı
Tolunay Kafkas, gelecek yıl için İtalya'dan dört ismi yakın markaja aldığı iddia edildi. Gündemdeki isimler; Rosina, Von Bergen, Barreto ve Weiss
 
Sezon sonunda kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanan Trabzonspor, gözünü batan geminin mallarına dikti! Bir süredir İtalyan takımlarını yakın takibe alan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, bu ülkede lige veda eden takımlar Palermo, Pescara ve Siena'dan oyuncu kapmaya çalışacağı iddia edildi.
 
Mevcut kadrodaki yabancılardan sadece Zokora ve Adrian'ı kesin olarak kadroda tutmayı düşünen Kafkas'ın, ilk olarak Pescara'dan 23 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Vladimir Weiss'i istediği dile getirildi.
 
Palermo'dan iki oyuncu...
 
Palermo'da bu sezon 33 maç oynayan İsviçreli stoper Stove von Bergen ile 28 yaşındaki Paraguaylı orta saha Edgar Barreto'nun da Kafkas'ın yakın takibe aldığı isimler arasında olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, Weiss ve Barreto'ya alternatif olarak ise Siena'da bu sezon 30 maça çıkıp 5 gol atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Alessandro Rosina'yı listesine aldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler