Kadroda zorunlu değişiklik!

Ancak kötü futbolla alınan yenilgi ve Zokora'nın cezası nedeniyle işler değişti.Fırtına’nın Fenerbahçe karşısına nasıl bir kadroyla çıkacağı herkes tarafından merak ediliyor. Aslında Tolunay Kafkas, daha Sivasspor maçı öncesinde ilk 11’ini belirlemişti. V

Kadroda zorunlu değişiklik!

Ancak kötü futbolla alınan yenilgi ve Zokora'nın cezası nedeniyle işler değişti.


Fırtına’nın Fenerbahçe karşısına nasıl bir kadroyla çıkacağı herkes tarafından merak ediliyor. Aslında Tolunay Kafkas, daha Sivasspor maçı öncesinde ilk 11’ini belirlemişti. Ve Yiğidolar’ın karşısında bir nevi Fenerbahçe provası yaptı. Ancak Bordo-Mavililer inanılmaz kötü bir futbol sergileyerek sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılınca, Kafkas’ın tüm planları alt üst oldu. Ayrıca bu maçta Zokora’nın oyundan atılması ve cezalı duruma düşmesi de kadroda değişiklik yapılmasını zorunlu hale getirdi. Tolunay Kafkas, savunmada Giray’ın yanında Bamba yerine bu kez Mustafa Yumlu’ya görev vermeyi planlıyor. Bamba’nın hastalanıp idmanları kaçırması nedeniyle bu değişiklik neredeyse kesinleşti.

Forvette kafası karışık

Tolunay Kafkas, Sivas maçının kadrosuna bile almadığı Emerson’u bu karşılaşmada Cech’in yerine ilk 11’de görevlendirecek. Orta sahada ise cezalı Zokora’nın yerine Soner Aydoğdu’nun oynaması bekleniyor. Kafkas’ın tercih yapmakta en çok zorlandığı bölge ise forvet. Halil son haftalarda formsuz. Ayrıca eşi rahatsızlandığı için izin alıp Almanya’ya gitti. Kafkas, Emre Güral’ı düşünüyor ancak onun da böylesi bir maçın atmosferini kaldırıp kaldıramayacağı konusunda kararsız. Diğer alternatif Marc Janko’yu ise geldiğinden beri doğru düzgün oynatmadı. Başarılı çalıştırıcı, bu konudaki son kararını maç gününde verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor