Kadroda revizyon!

44 yaşındaki teknik adamın defansta, bağırsak enfeksiyonu geçiren ve hastanelik olan Sol Bamba’nın yerine Mustafa Yumlu’ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca sol bekte çok kötü bir performans sergileyen Cech’in yerine Emerson’un 11’e döneceği kaydedildi. Kı

Kadroda revizyon!

44 yaşındaki teknik adamın defansta, bağırsak enfeksiyonu geçiren ve hastanelik olan Sol Bamba’nın yerine Mustafa Yumlu’ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca sol bekte çok kötü bir performans sergileyen Cech’in yerine Emerson’un 11’e döneceği kaydedildi. Kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemecek olan Didier Zokora’nın yerine ise orta sahada Soner Aydoğdu’nun forma giyeceği öğrenildi. Tolunay Kafkas bir değişiklik de forvette yapacak. Özel izin alan Halil Altıntop’un Almanya’dan dönse bile yedek kulübesine çekileceği öğrenildi. Ancak Kafkas, bu oyuncunun yerine Marc Janko’yu mu yoksa Emre Güral’ı mı oynatacağı konusunda son kararını vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor