Kadir Özcan imza attı

1461 Trabzon'da yeni teknik direktör Kadir Özcan ve ekibi 1461 Trabzon'un yeni binasında düzenlenen törenle resmi imzayı attı.Teknik ekipte Ayhan Alemdaroğlu, Nail Timurcuoğlu,, Hakan Yılmaz Kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya  İdari Menajer Mustafa Özbalıkç

Kadir Özcan imza attı

1461 Trabzon'da yeni teknik direktör Kadir Özcan ve ekibi 1461 Trabzon'un yeni binasında düzenlenen törenle resmi imzayı attı.

Teknik ekipte Ayhan Alemdaroğlu, Nail Timurcuoğlu,, Hakan Yılmaz Kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya  İdari Menajer Mustafa Özbalıkçı isimleri yer alıyor.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Kadir Özcan, teknik ekibiyle birlikte 1461 Trabzon'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Kadir Özcan'ın Trabzonspor tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğuna belirterek, "1461 Trabzon bizim göz bebeğimiz. Trabzonspor'un inşallah gelecek yıllarda imza atacağı başarılardaki en önemli mihenktaşıdır. Kadir hocamız bize hem geçmiş dönemde bize hem hocalık hem ağabeylik yaptı. Camiamızın önemli isimlerinden biri. Buradaki arkadaşların hepsiyle geçmiş dönemden tanışıklığımız var. Dolaysıyla Trabzonspor bünyesi içinde bulunmuş ve eli değmiş kim varsa bu camia içeresinde bizim önemli bir parçamız. Çok önemli bir sorumluluk alıyorlar. İki manada değerlendiriyoruz. Teknik manada tecrübe ve bilgi birikimlerinden zerre kadar şüphemiz yok. İnşallah teknik manada bizi arzu ettiğimiz sonuçlara ulaştıracaklar. 1461 Trabzon takımının hep zirvede olması ve bir yandan da Trabzonspor'a önemli oyuncular yetiştirme gibi sorumlulukları olacak. İkincisi ise zihinsel terapidir. 1461 Takımı bu sene önemli bir değişiklik geçirdi. O birimde görev yapan arkadaşlarımızı A Takıma kazandırdık. Ben bu kadronun bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceklerine inanıyorum. imzalar camiamıza hayırlı olsun" dedi. 
 
1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan ise şu ifadeleri kullandı: 
 
"Camiama geri döndüğüm için çok mutluyum. Burası bizim yuvamız. Bana da bu görevi layık gören başkan, yönetim kurulu ve Ünal hocaya teşekkür ediyoruz. Biz de bizden istenilenleri zaten Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyoruz. Burada bütün mesaimizi 1461 Trabzon'u iyi yere getirmek için birlik ve beraberlik için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Son derece mutluyuz. Hocamızın dediği A takıma verilen oyuncular var. Onlar da orayı hak ettikleri için gittiler. Arkada kalan oyuncuların da önlerinin açık olduğunu biliyoruz. Trabzonspor takım olarak onları da değerlendirecektir. Bizde elimizden geldiği kadar katkı yapma gayreti içinde olacağız. Ben bütün ekibe güveniyorum. Sizlerin desteği ile 1461 Trabzon'u ileri taşıyacağız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler