Kadınlar ligi Trabzon temsilcisi ile başlıyor!

  Aydın’ın 2. Lig’te Nazilli Belediyespor ve 7 Eylül Gençlikspor ile temsil edildiği kadın futbolunda 1. ve 2. Ligi 3 Kasım’da başlayacak.  Konu ile ilgili TFF’den yapılan açıklamada, “Kadınlar 1. ve 2. Ligi, Kasım ayının ilk haftasında 3 Kasım 2012 Cumar

Kadınlar ligi Trabzon temsilcisi ile başlıyor!

 

 Aydın’ın 2. Lig’te Nazilli Belediyespor ve 7 Eylül Gençlikspor ile temsil edildiği kadın futbolunda 1. ve 2. Ligi 3 Kasım’da başlayacak. 
 
Konu ile ilgili TFF’den yapılan açıklamada, “Kadınlar 1. ve 2. Ligi, Kasım ayının ilk haftasında 3 Kasım 2012 Cumartesi günü 1. Lig'de Konak Belediyesi ile Trabzon İdmanocağı arasında oynanacak maç ile başlayacak. 10 takımın yer aldığı Kadınlar 1. Ligi çift devreli lig usulüne göre oynanacak ve 18 hafta sürecek. Kadınlar 1. Ligi'ni şampiyon olarak bitiren takım, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacak. Son sırada yer alan iki takım ise Kadınlar 2. Ligi'ne düşecek.
Kadınlar 2. Ligi, 4 Kasım 2012 tarihinde 8 farklı grupta 50 takımın katılımıyla oynanmaya başlayacak. Çift devreli grup maçlarının sonrasında grup birincileri ve ikincilerinin yer alacağı tek maçlık eleme karşılaşmaları sonucunda dörtlü final grubu oluşacak. Dörtlü final grubunda ilk iki sırayı alan takımlar, Kadınlar 1. Ligi'ne çıkmaya hak kazanacak.
 
2012-2013 sezonunda Kadınlar 1. ve 2 Ligi'nde rekabet ve seyir zevki acısından üst düzeyde maçların oynanması beklenirken, kulüplerdeki transfer çalışmaları da devam ediyor.Transfer dönemi 19 Ekim 2012 tarihinde sona erecek” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler