Kadınlar futbol finali yarın

Kadın futbolunun en üst düzeydeki ligi olan Kadınlar 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun şampiyonu yarın belli oluyor. Trabzon temsilcisi İdmanocağı Kadın Futbol Takımı Karadeniz Ereğlisine mağlup olarak final oynama şansını yitirdiAtaşehir Belediyespor ile K

Kadınlar futbol finali yarın

Kadın futbolunun en üst düzeydeki ligi olan Kadınlar 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun şampiyonu yarın belli oluyor. Trabzon temsilcisi İdmanocağı Kadın Futbol Takımı Karadeniz Ereğlisine mağlup olarak final oynama şansını yitirdi

Ataşehir Belediyespor ile Karadeniz Ereğlispor arasındaki final maçı 14 Haziran Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak.

 

Alanya Oba Stadı'ndaki maçı üst klasman hakemlerden Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Yeliz Atalay, Ergün Gözütok yapacak.

 

Geçen yılın şampiyonu Ataşehir Belediyespor, İzmit Belediyespor'u 11-2 mağlup ederek; Karadeniz Ereğlispor, Trabzon İdmanocağını 1-0 yenerek finale yükselmişti.

 

Kadınlar 1. Ligi'nde 3.'lük-4.'lük karşılaşması ise 13 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de İzmit Belediyespor ile Trabzon İdmanocağı arasında oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor