Kadıköy'de ilginç olaylar! Stat müdürü ve...

Trabzonspor'un İstanbul'da karşılaştığı ve berabere kaldığı Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar herkesi hayrete düşürdü.Maçın bitimiyle sahada yaşanan gerginlik saha dışına da taşarak Fenerbahçeli taraftarların Trabzonspor yönetimine yaptığı linç giri

Kadıköy'de ilginç olaylar! Stat müdürü ve...

Trabzonspor'un İstanbul'da karşılaştığı ve berabere kaldığı Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar herkesi hayrete düşürdü.

Maçın bitimiyle sahada yaşanan gerginlik saha dışına da taşarak Fenerbahçeli taraftarların Trabzonspor yönetimine yaptığı linç girişimiyle devam etti.

Bu sırada  başta başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerin basınla konuşmasına ve dışarıya bilgi vermesini istemeyen stat müdürü ve güvenlik amiri başkan ve yöneticilerin telefonlarını almak istedi. Telefonlarından görüntü almalarını ve dışarıyla bağlantı kurulmasının önüne geçilmek için yapılan bu hareketin ardından yeniden bir gerilim yaşandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor