Kader maçımıza Alman hakem

A Milli Takımımızın, 11 Kasım Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçının hakemleri açıklandı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyon

Kader maçımıza Alman hakem

A Milli Takımımızın, 11 Kasım Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Brych'ın yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Meyer.

FELİX BRYCH KİMDİR?

2009-2010 sezonu başında elit kategoriye yükselen 36 yaşındaki Felix Brych, Hukuk alanında doktora yapmış bir isim. Bu sezon Bundesliga 1'de 6 maçta 21 sarı, 2 kırmızı kart gösteren genç hakem, düdük çaldığı 3 Bundesliga 2 maçında ise 9 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi.

Devler Ligi'nde bu sezon, 2-1 Porto üstünlüğüyle biten Porto - Shakhtar Donetsk ve 2-0 MANU üstünlüğüyle sona eren Otelul Galati - Manchester United maçlarında görev yapan Alman hakem, Porto - Shakhtar Donetsk maçında 3 sarı, 2 kırmızı,  Otelul Galati - Manchester United mücadelesinde ise 5 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi.

İlk kez Türk Milli Takımı'nın bir maçında düdük çalacak olan Felix Brych'in Türk ekipleriyle olan tek buluşması ise, 2008 yılında, Intertoto 3. Ön Eleme turunda oynanan ve 3-0 Braga üstünlüğüyle sona eren Portekiz'deki Braga - Sivasspor maçı oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor