Jose otoparkta hakemi bekledi

Real Madrid cephesinde El Clasico'nun hakemine tepkiler yağıyor. El Mundo Deportivo gazetesi, Mourinho'nun stat otoparkında bekleyip Teixeira'ya “Artist” diye seslenerek, küfür ettiğini yazdı.Bir El Clasico daha geride kaldı ancak yankıları sürüyor... Nou

Jose otoparkta hakemi bekledi

Real Madrid cephesinde El Clasico'nun hakemine tepkiler yağıyor. El Mundo Deportivo gazetesi, Mourinho'nun stat otoparkında bekleyip Teixeira'ya “Artist” diye seslenerek, küfür ettiğini yazdı.

Bir El Clasico daha geride kaldı ancak yankıları sürüyor... Nou Camp’ta Barcelona karşısında 2-0 geriden gelip, 2-2 beraberliği yakalamalarına rağmen Kral Kupası’na çeyrek finalde veda eden Real Madrid cephesinde fatura maçın hakemi Fernando Teixeira’ya kesildi. Basın toplantısında hakem hakkındaki soruları “Çoğu zaman hata yaptı. Ancak bu onun yapabileceğinin en iyisiydi” sözleriyle üstü kapalı bir eleştiriyle yanıtlayan Real Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Teixeira’yla stadın otoparkında hesaplaştığı bildirildi. Barça’ya yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, olayı fotoğraflı ve özel haber olarak okuyucularına duyurdu. Barcelona’da görev aldığı dönemden Nou Camp’ı çok iyi bilen Portekizli çalıştırıcının, otoparkta hakemlerin araçlarının bulunduğu yeri bulmakta zorlanmadığı kaydedildi.

Casillas: Haydi partiye git
Mou’nun Teixeira’ya iki metre mesafeden “Hey artist. Profesyonelleri s..... nasıl da hoşuna gidiyor” diyerek tepkisini dile getirdiği belirtildi. Real Madrid Kaptanı Casillas’ın da maçın bitiş düdüğüyle hakemin yanına giderek, “Haydi şimdi git Barcelonalılar ile birlikte partiye katıl” dediği bildirildi. İkinci kaptan Sergio Ramos ise Twitter hesabında Teixeira’yı ima ederek, “Sahada üstesinden gelemeyeceğimiz bazı şeyler vardı” ifadesini kullandı. Mourinho ayrıca soyunma odasında futbolcuların ağzından “Nou Camp’ta kazanmak imkansız” cümlesini duyduğunu söyledi.

Barcelona’da büyük sevinç
Real Madrid’le 2-2 berabere kalmasına rağmen ilk karşılaşmadaki 2-1’lik avantajını iyi kullanarak turu geçen Barcelona’da büyük sevinç yaşanıyor... Katalan ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola, rakiplerine büyük saygı duyduklarını belirterek, “Madrid gerçekten bize karşı çok iyi bir oyun oynadı. Ancak tur 180 dakikaydı ve biz Bernabeu’daki avantajla yarı finale çıkmayı başardık” açıklamasını yaptı. Bu arada mücadelede sakatlanan İniesta en az 3 hafta, Sanchez ise 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor