Jose Mourinho fena köpürdü

 La Liga'ya kötü bir giriş yapan ve iki haftada sadece bir puan toplayan Real Madrid'de teknik patron Jose Mourinho küplere bindi.İspanya Ligi'nde son şampiyon Real Madrid ilk hafta Valencia ile 1-1 berabere kalmasının ardından Getafe deplasmanında da 2-1

Jose Mourinho fena köpürdü

 

La Liga'ya kötü bir giriş yapan ve iki haftada sadece bir puan toplayan Real Madrid'de teknik patron Jose Mourinho küplere bindi.

İspanya Ligi'nde son şampiyon Real Madrid ilk hafta Valencia ile 1-1 berabere kalmasının ardından Getafe deplasmanında da 2-1 yenilince teknik direktör Jose Mourinho çıldırdı.

Oyuncularını rakibi küçümsemekle suçlayan Portekizli teknik adam, "Göreve geldiğimden bu yana belki de en kötü futbolumuzu sergiledik. Kaybetmeyi net olarak hak ettik. Oyuncularımın işini daha da ciddiye alması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Bu arada Getafe maçında yedek kulübesinden hakem Perez Lasa'ya "O.... çocuğu" diyen Portekizli Fabio Coentrao kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler