Joe Weider hayatını kaybetti

 Joe Weider'ın reklamcısı Charlotte Parker, yaptığı açıklamada, Weider'in kalp yetmezliği nedeniyle Los Angeles'taki evinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Ünlü sinema yıldızı Arnold Schwarzenegger da sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada Weider il

Joe Weider hayatını kaybetti

 

Joe Weider'ın reklamcısı Charlotte Parker, yaptığı açıklamada, Weider'in kalp yetmezliği nedeniyle Los Angeles'taki evinde hayatını kaybettiğini açıkladı.
 
Ünlü sinema yıldızı Arnold Schwarzenegger da sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada Weider ile tanışmadan onun hakkında çok şey bildiğini belirtti. Schwarzenegger, vücut geliştirme sporunun öncüsü Weider'in bu alanda kendisine çok iyi bir eğitim verdiğini kaydetti.
 
Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu (IFBB) Başkanlığı da yapan ve vücut geliştirme sporuyla ilgili yarışmalar düzenleyen Weider, sağlıklı yaşam ve fitnessın yaygınlaşması için çeşitli dergiler çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor