Jo Jo Dan pişman oldu

WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğunu almak için Türkiye’ye gelen Rumen boksör Jo Jo Dan geldiğine pişman oldu. Çene kemiği kırılın boksör, acilen ameliyata alındı. Selçuk Aydın, Rumen rakibi Jo Jo Dan'ı adeta doğduğuna pişman etti. Tekerlekli

Jo Jo Dan pişman oldu

WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğunu almak için Türkiye’ye gelen Rumen boksör Jo Jo Dan geldiğine pişman oldu. Çene kemiği kırılın boksör, acilen ameliyata alındı.

Selçuk Aydın, Rumen rakibi Jo Jo Dan'ı adeta doğduğuna pişman etti. Tekerlekli sandalyeyle hastaneye kaldırılan Rumen bokör, ayrıca maç sırasında açılan iki kaşına da dikiş atıldı. Kırılan dişi ise ringde antrenörü tarafından çıkarıldı. Jo Jo’nun çenesini kıran yumruklar doktorları da şaşırttı. Farabi Hastanesi'nde ameliyatı gerçekleştiren Yrd. Dç. Dr. Muhammet Uraloğlu, yaptığı açıklamada, 'Böylesine bir insanın çenesi ikinci kattan yüz üstü yere çakılmasıyla kırılır. Demek ki Rumen sporcu çok şiddetli yumruğa maruz kalmış. Kendisi bize müracaat ettiğinde çene kemiği kırığı vardı. Genel anestezi yaparak çenesine iki adet titanyum platin yerleştirmek zorunda kaldık. İki saat süren bir ameliyatın ardından bir gün de kliniğimizde misafir ettik. Jo Jo Dan, üç hafta  boyunca sulu gıdalarla beslenecek ve üç ile altı ay spor yapamayacak. Bu sürenin ardından yapılan tetkikler sonucu spor hayatı yönlendirilecek’ dedi.

jo_jo_dan2.jpg

Trafik kazası geçirenlerde bu kırıklar olur

Çene kemiğinin çok dayanıklı olduğunu ve her darbeden kırılmayacağını belirten Yrd. Dç. Dr. Muhammet Uraloğlu, ‘Çene kemiğinde bu tür kırıklara ya trafik kazalarında ya da yüksek binalardan düşenlerde rastlıyoruz. Demek ki Jo Jo Dan, çok şiddetli bir darbeye maruz kalmış’ şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Selçuk Aydın ile Jo Jo Dan, geçtiğimiz yıl İstanbul’da bir maç daha yapmış ve müsabakayı Selçuk, sayı ile kazanmıştı. Bu karşılaşmanın ardından sürekli olarak spekülasyonlar yapan Rumen boksör Jo Jo Dan, dünya medyasına ve özellikle de Amerikan medyasına yaptığı açıklamalarda sürekli olarak İstanbul’da hakkının yendiğini ve kemerin kendisine ait olduğunu söylemişti. Bu açıklamaların ardından boksörümüz Selçuk Aydın, Jo Jo Dan ile yeniden ringe çıkmak istediğini açıklamıştı. Trabzon’da gerçekleştirilen bu müsabakayı boksörümüz üç masa hakeminin de puanıyla kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler