Jebrin eski takımını tellerden izledi

Büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan Ganalı futbolcu Torric Jebrin, 2011-2012 sezonunun devre arasında geldiği bordo-mavili takıma bekleneni verememesi üzerine 1461 Trabzon'a kiralık olarak verilirken eski takımını ise demir teller arasında izlemes

Jebrin eski takımını tellerden izledi

Büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan Ganalı futbolcu Torric Jebrin, 2011-2012 sezonunun devre arasında geldiği bordo-mavili takıma bekleneni verememesi üzerine 1461 Trabzon'a kiralık olarak verilirken eski takımını ise demir teller arasında izlemesi dikkat çekti. 

 

Futbola Hearts of Oak altyapısında başlayan Jebrin daha çocuk yaşta Avrupa takımlarının scoutları tarafından izlenmeye başlandı.

 

Jebrin yaşı dolduğunda ise Arsenal ile Atletico Madrid tarafından denenmek için antremanlara davet edildirken, ilgilenen takımlar arasında Real Madrid'in de olduğu söylenmekteydi. Bu transfer savaşını İngiliz ekibi Portsmouth FC kazandı ve Torric'e 3 Kasım 2008 tarihinde 3 yıllık mukaveleye imzalatmayı başardı.

 

Torric, Portsmouth FC'de beklenen gelişmeyi gösteremedi ve bunun üzerine sezon sonuna kadar Zulte Waregem'e kiralandı. Genç oyuncu 2009-2010 sezonunda da kiralık olarak eski takımı Hearts of Oak'a verildi.

 

Jebrin daha sonra 2010-2011 sezonun ara transfer döneminde bonservisiyle beraber Bucaspor'a transfer oldu. 2011-2012 sezonunun devre arasında ise Trabzonspor'a transfer olan Ganalı oyuncu burada beklentilerin altında kalması üzerine Banka Asya'ya yükselen 1461 Trabzon takımına kiralık olarak verildi.

 

Eski takım arkadaşları Sercan Kaya ve Eran Albayrak ile aynı tesisleri paylaşan ve 1461 Trabzon'a takımına kiralık gönderilen Torric Jebrin, eski hocasını ve arkadaşlarını demir teller arasında izledi. Torric Jebrin'in eski takımını izlerken bakışları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor