Javito Orduspor'da!

Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen Francisco Javier Peral Perianes'in (Javito) Orduspor'a transferi için bir kaç gündür Yunan kulübü ile görüşme halinde olan Orduspor yönetimi, İspanyol futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine k

Javito Orduspor'da!

Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen Francisco Javier Peral Perianes'in (Javito) Orduspor'a transferi için bir kaç gündür Yunan kulübü ile görüşme halinde olan Orduspor yönetimi, İspanyol futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine kattı.

İspanya ve Dünya futbolunun devi sayılan Barcelona'nın altyapısından yetişen 1983 doğumlu Javito'nun transferi için Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper'in devreye girdiği, bu futbolcunun Orduspor'a gelmesinde ünlü teknik adamın büyük rol oynadığı öğrenildi. Javito, yarın akşam Ordu'ya gelerek kendisi sezon sonuna kadar Morbeyaz'lı renklere bağlayan imzayı atacak.

Barcelona Altyapısından yetişti 

Futbola İspanya'da Barcelona altyapısında başlayan Javito, 2004-2005 sezonunda Frank Rijkaard yönetiminde ki Barcelona ile Şampiyonlar Ligi maçında Shaktar Donetsk'e karşı forma giyerken, 2007 yılında Yunanistan'ın Aris takımına transfer oldu. 5 sezon Yunanistan'da aralıksız olarak Aris formasını giyen Javito, bu süre içerisinde 126'sı Yunanistan Ligi, 9'u Play-Off maçı, 9'u Yunanistan Kupası ve 18'i Uefa Avrupa Ligi maçı olmak üzere 162 resmi karşılaşmada Sarı-Siyah'lı takımın formasını başarıyla terletti.

Olympiakos'a 3 yıllık imza attı 

Mevkiisi sağ açık olan ve bazı maçlarda sol kanatta yada forvette de görev alan 28 yaşında ki İspanyol futbolcu, Aris'den sonra 2011 yılında İspanya'nın Deportivo ekibine transfer olmuştu. 2011-2012 sezonu öncesi Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Javito, bu sezon Olympiakos forması ile sadece 4 maçta 159 dakika görev aldı ve bu maçlarda bir gol bir de asist yaptı.

Cuper'in eski öğrencisi 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper'in, Yunanistan'ın Aris takımını çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Francisco Javier Peral Perianes'in (Javito) Orduspor'a transferini özellikle istediği öğrenilirken, İspanyol futbolcu Orduspor'a imza atmak için yarın akşam Ordu'ya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor