Janko'ya talip var!

Rusya Premier Ligi kulüplerinden Terek, Trabzonspor'da yeterince forma şansı bulamayan Avusturyalı forvet Marc Janko'yu kadrosuna katma planları yapıyor.Grozny merkezli kulüp, Hollanda ve Avusturya liginde ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkatleri

Janko'ya talip var!

Rusya Premier Ligi kulüplerinden Terek, Trabzonspor'da yeterince forma şansı bulamayan Avusturyalı forvet Marc Janko'yu kadrosuna katma planları yapıyor.

Grozny merkezli kulüp, Hollanda ve Avusturya liginde ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Avusturyalı oyuncu ile hücum hattını güçlendirmek istiyor.

Çeçenistan sınırları içinde kalan takım forvet mevkiinde sıkıntı yaşıyor. Bu sorunu gidermek için Grozny teknik direktörü Stanislav Cherchesovu'nun verdiği olumlu rapor doğrultusunda, Rus kulübü 29 yaşında ve 1,96 metre boyundaki santrforu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Rus gazetesi Izvestia'ya açıklamalarda bulunan kulübün başkan yardımcıs Haidar Alkhanov, transfer döneminde kadroya takviye yapılacağını doğrularken, isim vermekten kaçındı.

JANKO'NUN KARİYERİ

Marc Janko, şu ana kadar Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansı ortaya koyamadı. 16 maçta formasını giydiği bordo mavili takımda sadece 1 gol atabildi. Avusturya milli takımında ise gollerine devam eden Janko'nun oynadığı 32 maçta 14 golü var.

Twente ve Red Bull Salzburg kariyerinde atmış olduğu gollerle Porto'nun ilgisini çeken Janko, Portekiz kulübünde Falcao'nun yarattığı boşluğu dolduramadı.

Sezon başında 2,3 milyon euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olan Janko'nun, Karadeniz ekibiyle 2015'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor'un ise Avusuturyalı oyuncuyu iyi bir teklif gelmesi halinde elinden çıkarması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler