Janko'dan 15 gol iddiası!

 Teknik direktör Akçay’ın kendisiyle bir görüşme yaptığını belirten Janko, açıklamasında şunları söyledi:"Hazır olduğumu ve oynarsam en az 15 gol atabileceğimi söyledim. Ekibine beni katmayı düşünüyor. Milli takıma çağrılmam benim en büyük şansım. Burada

Janko'dan 15 gol iddiası!

 Teknik direktör Akçay’ın kendisiyle bir görüşme yaptığını belirten Janko, açıklamasında şunları söyledi:

"Hazır olduğumu ve oynarsam en az 15 gol atabileceğimi söyledim. Ekibine beni katmayı düşünüyor. Milli takıma çağrılmam benim en büyük şansım. Burada moral buluyorum. Takımım sakatlığımda bana çok ilgi gösterdi ve iyileşme sürecim bu nedenle iyi geçti. Futbol oynamayı çok özledim ve bu hasrete bir son vermek istiyorum."

"BENİMLE İLGİLENİYOR"

Trabzonspor’un önceki teknik direktörü Tolunay Kafkas’ın kendisine çok fazla ilgi göstermediğini de sözlerine ekleyern Janko, açıklamasına şöyle devam etti:

"Şimdiki teknik direktör Akçay ise benimle yakından ilgileniyor. Bana güvendiğini söyledi. Türkiye’yle ilgili bir sorunum yok. Trabzon’da yaşamayı seviyorum. Orada sadece futbol var ve bu benim tek istediğim şey. Umarım kendimi orada da kanıtlarım. Milli takımda bana verilen formayı ligimde gösterdiğim performansla hak etmek istiyorum. Her futbolcu forma giymek ister, ben de bunu çok istiyorum. Benim istediğim adil bir forma şansı."

Taraftarlar ise Marc Janko için, "Son transferimiz Janko" yorumlarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor