Janko Trabzonspor'a ateş püskürdü!

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ve beklenen performansı gösteremeyen Marc Janko Trabzonspor'a döneceğinin mesajını verdi. Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Tolunay Kafkas tarafından kadro dışı bırakılarak şok yaşayan Janko yapığı açıklamayla

Janko  Trabzonspor'a ateş püskürdü!

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ve beklenen performansı gösteremeyen Marc Janko Trabzonspor'a döneceğinin mesajını verdi. Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Tolunay Kafkas tarafından kadro dışı bırakılarak şok yaşayan Janko yapığı açıklamayla adeta isyan etti.

İşte Avusturya'da sport10'a konuşan Marc Janko'nun açıklamalar;

"Satmak istediğiniz oyuncuyu bodruma kilitlemezsiniz. Trabzonspor bu saatten sonra benden büyük paralar beklemesin."

"Eski yönetim ve teknik heyet beni istemedi ama yeni yönetim ve yeni teknik ekip daha durumumun ne olduğunu görmeden beni göndermeye kalktılar."

posss.jpg

"Her iki taraf için de iyi bir çözüm bulurlarsa takımdan ayrılırım. İki yıllık daha kontratım var sanırım Trabzonspor'a geri döneceğim."

"Emerson ile beraber çalışıyorduk. Teknik Direktör onu oynatmak isteyince iki hafta oynatmadın diyerek oynamayı reddetti. Ben böyle bir şey yapmadım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor