Janko: Özgüvenim yerine geldi

  Son olarak Avusturya’nın 2-1 kaybettiği Galler maçında da tek golü atan isim olmuştu. Ülkesinde basına açıklamalarda bulunan tecrübeli forvet, “Yenildiğimiz zaman gol atmak mutlu etmiyor. Ancak açık konuşmak gerekirse bu gol benim özgüvenimin yerine gel

Janko: Özgüvenim yerine geldi

 

 
Son olarak Avusturya’nın 2-1 kaybettiği Galler maçında da tek golü atan isim olmuştu. Ülkesinde basına açıklamalarda bulunan tecrübeli forvet, “Yenildiğimiz zaman gol atmak mutlu etmiyor. Ancak açık konuşmak gerekirse bu gol benim özgüvenimin yerine gelmesini sağladı. Aldığımız yenilgi ise bize tam zamanında bir uyarı oldu” ifadelerini kullandı. Bu arada Avusturya basınında yer alan haberlerde, Janko’nun Trabzonspor’da düzenli olarak forma giymemesine rağmen hâlâ milli takımın en önemli silahlarından biri olmaya devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor