Janko: Hedefim en az 30 gol

Salzburg'ta bir sezonda tam 39 gol atarak kariyer rekoru kıran Janko, Trabzonspor'daki hedefini de yüksek koydu. Trabzonspor'un Burak'ın boşluğunu doldurması için Porto'dan transfer ettiği Marc Janko, milli takım maçları için gittiği ülkesi Avusturya'da m

Janko: Hedefim en az 30 gol

Salzburg'ta bir sezonda tam 39 gol atarak kariyer rekoru kıran Janko, Trabzonspor'daki hedefini de yüksek koydu.

 

Trabzonspor'un Burak'ın boşluğunu doldurması için Porto'dan transfer ettiği Marc Janko, milli takım maçları için gittiği ülkesi Avusturya'da medyanın ilgili odağı olmaya devam ediyor.

 

Avusturya Milli Takımı'nın bugün Viyana'da Almanya ile yapacağı karşılaşma ilgili fikirleri sorulan tecrübeli golcü, Trabzonspor'la ilgili sorulara da yanıt verdi.

 

Porto'dan ayrılarak kariyeri için yepyeni bir sayfa açtığını belirten Janko, bordo-mavili formayı "yeni bir meydan okuma" adına tercih ettiğini belirtirken, hedeflerini ise şöyle sıraladı:

 

HERKES NELER YAPABİLECEĞİMİ ÇOK MERAK EDİYOR

"Trabzon oldukça ilgi çekici bir kent. Doğa ile modern hayat iç içe. İnsanlar çok sıcakkanlı, herkes dost canlısı. Bana hep kaç gol atabileceğim soruluyor.

 

Ben de onlara Salzburg'ta bir sezonda 39 gol attığımı, istediğim pasları alırsam, Trabzonspor'da en az 30 gol atabileceğimi söylüyorum. Bunu başarabileceğimi düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor