Janko gitti mi?

Trabzonspor'da gönderilecekler listesindeki Janko dün Trabzon'dan ayrılırak Almanya'ya gitti. Bordo mavili takımda bekleneni veremediği için kendisinden takım bulması da istenen dev forvetin Almanya'ya sağlık sorunları için gittiği öğrenildi.Janko'nun ted

Janko gitti mi?

Trabzonspor'da gönderilecekler listesindeki Janko dün Trabzon'dan ayrılırak Almanya'ya gitti. Bordo mavili takımda bekleneni veremediği için kendisinden takım bulması da istenen dev forvetin Almanya'ya sağlık sorunları için gittiği öğrenildi.

Janko'nun tedavisi için gittiği Almanya'da "Redbull" yazılı tişört giyerek gezmesi Avusturyalı forvetin eski takımı Redbull Salzburg'la anlaşmaya vardığı yönünde iddiaların ortaya atılmasına sebep oldu. Konuyla ilgili olarak Haber61'in kulüp yetkililerinden edindiği bilgiye göre; Janko Almanya'ya yanlızca tedavi için giderken burada herhangi bir kulüple görüşmediği ve Trabzonspor'a da resmi teklif gelmediği öğrenildi.

Öte yandan Janko'nun transfer iddialarına sebep olan "Redbull" yazılı tişörtü , markanın  kendi kişisel sponsoru olduğundan dolayı giydiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor