Janko ayrılacak mı?

“Son aylarda çok takım değiştirdim. Twente, Porto ve şimdi Trabzonspor. Porto’da 9 hafta otelde yaşadım, Trabzonda ise 11 hafta... Bu durumdan sıkıldı. O yüzden ayrılmaya niyetim yok” dedi. Türkiye’yle ilgili düşünceleri sorulan Janko, “Kesinlikle hiçbir

Janko ayrılacak mı?

“Son aylarda çok takım değiştirdim. Twente, Porto ve şimdi Trabzonspor. Porto’da 9 hafta otelde yaşadım, Trabzonda ise 11 hafta... Bu durumdan sıkıldı. O yüzden ayrılmaya niyetim yok” dedi. Türkiye’yle ilgili düşünceleri sorulan Janko, “Kesinlikle hiçbir problem yaşamadım. Çok güzel bir ülke. Kültürü çok farklı. Dini farklı. Her gün camilerin hoparlörlerinden dua okunuyor. Yemek kültürü değişik. Mesela restoranda sipariş verdiğinizde, 2 dakika sonra yemeğiniz gelebiliyor” diye konuştu. Tecrübeli forvet ayrıca tüm Trabzonsporlu futbolculara şehir halkının büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor