Jaja'nın yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'dan Al - Ahly takımına transfer olduktan sonra son zamanlarda adı yine bordo-mavili kulüple anılan başarılı sambacı Jaja Coelho, ülkesinin takımlarından Internacional ile anlaştı.Trabzonspor'un ara transfer döneminde gündemden düşmeyen Jaja tr

Jaja'nın yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'dan Al - Ahly takımına transfer olduktan sonra son zamanlarda adı yine bordo-mavili kulüple anılan başarılı sambacı Jaja Coelho, ülkesinin takımlarından Internacional ile anlaştı.

Trabzonspor'un ara transfer döneminde gündemden düşmeyen Jaja transferi Brezilya'da son buldu. Jaja kendisini isteyen İnternacional ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı.

450.20120208184056.jpg

Konuyla ilgili yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jaja, "Burada yeniden eski günlerime dönmek istiyorum ve yeniden doğacağım. Türkiye'deki gibi başarılı olacağımı burada size ispat edeceğim. Ülkemde oynamak benim için ayrı bir mutluluk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler