Jaja Trabzonspor'a karşı oynayacak mı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da sakatlıkları bulunan 5 oyuncudan Jaja ve Mert Nobre'nin Trabzonspor maçında forma giyebileceği bildirildi.Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, Bobo, Nobre, Jaja, Zurab ve

Jaja Trabzonspor'a karşı oynayacak mı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da sakatlıkları bulunan 5 oyuncudan Jaja ve Mert Nobre'nin Trabzonspor maçında forma giyebileceği bildirildi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, Bobo, Nobre, Jaja, Zurab ve Simiç'in sakatlıkları nedeniyle sezona şanssız başladıklarını söyledi.

Ligin 5. haftasında 23 Eylül Pazartesi günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, "Trabzonspor karşısında Bobo, Zurab ve Simiç kadroda olmayacak. Sağlık ekibinin çalışmaları sonucunda sakatlıkları hızla düzelme aşamasında olan Jaja ve Mert Nobre ise hocamız Robert Prosinecki'nin kararına göre kadroda kendilerine yer bulabilecek" diye konuştu.

Ortaköylüoğlu, dün akşamki antrenmanda ayağına darbe alarak çalışmayı yarıda bırakan Salih Dursun'un önemli bir sorunu olmadığını belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor