Jaja: Özel bir sözleşme yaparız

Trabzonspor, Jaja'nın haberleriyle iki gündür çalkalanırken Jaja, 3 aydır Trabzonspor'un kapısını aşındırıyor. Bundan 3 ay önce menajeri ile Trabzonspor'a haber gönderdi: "Ben burada mutsuzum. Beni alın"Daha sonra belli aralıklarla Jaja sürekli menajeri v

Jaja: Özel bir sözleşme yaparız

Trabzonspor, Jaja'nın haberleriyle iki gündür çalkalanırken Jaja, 3 aydır Trabzonspor'un kapısını aşındırıyor. 

Bundan 3 ay önce menajeri ile Trabzonspor'a haber gönderdi: "Ben burada mutsuzum. Beni alın"

Daha sonra belli aralıklarla Jaja sürekli menajeri vasıtasıyla Türkiye'ye dönmek için fırsat kollanmaya başladı. Hatta olayın içine Galatasaray'ı da kattılar. Jaja'nın gönderdiği en net mesaj şuydu: "Beni geri alın. Bir yanlışım olursa da en ağır para cezasını siz verin.

Bunun için de ayrı bir sözleşme imzalamaya hazırım." Düzensiz gece yaşamı ve Şenol Güneş'e yaptığı terbiyesizlikler nedeniyle gönderilen Jaja, şu gelinen noktada en son 10 gün önce bir kez daha bordo-mavili takıma dönmek istediğini açıkladı.

3 MİLYON EURO'YA BİTECEK ! Devamı sayfa 2'de


Bonservisinin yüzde 25'i Trabzon'da olan Jaja için yönetim de Şenol Güneş de kararsız... Güneş, her fırsatta soluğu İstanbul'da alan ve gece kulüplerinden çıkmayan Jaja'nın dönüşü için henüz son kararını veremedi. Kritik gün bugün! "Alalım" kararı çıkarsa 5 milyon euroya satılan oyuncu 3 milyon euroya transfer edilecek.

Burak sakatlandı
Trabzonspor'un dün akşam yaptığı idmanda Burak Yılmaz ayağındaki ağrı nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor