Jaja için mail ve telefon yağmuru

Bordo - mavili taraftarlar, Jaja'nın geri alınması için kulübü mail ve telefon yağmuruna tutuyor. Jaja transferindeki belirsizlik ise sürüyor. Son transfer Olcan Adın'ın bordo mavili kulübe gelmesi bile taraftarın Jaja sevgisinin önüne geçemedi.Geçtiğimiz

Jaja için mail ve telefon yağmuru

Bordo - mavili taraftarlar, Jaja'nın geri alınması için kulübü mail ve telefon yağmuruna tutuyor. Jaja transferindeki belirsizlik ise sürüyor. 

Son transfer Olcan Adın'ın bordo mavili kulübe gelmesi bile taraftarın Jaja sevgisinin önüne geçemedi.

Geçtiğimiz sezon bordo - mavili forma altında sergilediği performansla gönüllerde taht kuran ancak özel hayatıyla bir çok kez tepki çeken Jaja'nın geri alınmasını isteyen bordo mavili taraftarlar, kulübü mail ve telefon yağmuruna tutuyor.

Kulübe gönderilen maillerde, "Başarılarımızda en büyük pay sahibi olan hocamız Şenol Güneş'ten Jaja'ya bir fırsat daha vermesini istiyor ve burada imzalarımızı paylaşıyoruz" ifadelerine yer veriliyor.

Trabzonspor yönetimi ise Jaja transferindeki belirsizliğin sürdüğünü söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor